ProzoriVeliko nam je zadovoljstvo da Vam u All4Home salonima predstavimo NAJVEĆI izbor fasadne stolarije standardnih ili dimenzija PO VAŠOJ MERI kao i veliki izbor ulaznih i SIGURNOSNIH vrata, unutrašnje stolarije više renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

U asortimanu fasadne stolarije možete naći SVE tipove:
  • Drvo-aluminijumska stolarija (ulazna vrata, sobna vrata, prozori, balkonska vrata, svetlarnici) se radi po Vašoj meri i možete sami birati vrstu drveta - hrast, čamovina, ariš ili jasen, „bajcovanu“ u boji po vašem izboru. Sami možete birati i boju aluminijuma prema RAL-karti, kao i boju vidnog okova. Takođe , od drveta se može obraditi i kompletan otvor u debljini urađenog zida, kao i podprozorske daske i roletne sa spoljašnje strane od aluminijuma.
  • Aluminijumska stolarija (ulazna vrata, prozori, balkonska vrata, svetlarnici, klizne stenke) se takođe radi po Vašoj meri i može biti izvedena sa i bez termo prekida. Idealna je za zastakljivanje terasa. Boju stolarije možete sami birati, kao i boju vidnog okova. Za kvalitet ovih proizvoda pobrinuo se jedan od najvećih proizvođača ALUMIL
  • Alu-drvo stolarija ( prozori, balkonska vrata, svetlarnici, klizne stenke) se takođe radi po Vašoj meri i može biti izvedena isključivo sa termo prekidom.. Za toplinu doma u skladu sa prirodom – ovo je pravi izbor! Boju stolarije možete sami birati, kao i boju vidnog okova. Za kvalitet ovih proizvoda pobrinuo se jedan od najvećih proizvođača ALUMIL
  • PVC bela stolarija domaćeg proizvođača (ulazna vrata, prozori, balkonska vrata, svetlarnici, klizne stenke ...) se radi po Vašoj meri. Možete birati broj komora 5K ili 6K. Ova stolarija može odgovoriti na bilo koji Vaš zahtev lako i brzo. Uz ovu stolariju možete izabrati PVC roletnu, podprozorske daske, komarnike, venecijanere ... Brza isporuka i laka montaža.
  • PVC laminirana (u boji) stolarija domaćeg proizvođača (ulazna vrata, prozori, balkonska vrata, svetlarnic, klizne stenke ...) se radi po Vašoj meri. Možete birati broj komora 3K, 4K ili 6K. Ova stolarija može odgovoriti na bilo koji Vaš zahtev lako i brzo. Uz ovu stolariju možete izabrati PVC roletnu, podprozorske daske, komarnike, venecijanere ... Brza isporuka i laka montaža.
  • REHAU PVC stolarija ( prozori, balkonska vrata, svetlarnic, klizne stenke ...) se radi po Vašoj meri. U ponudi je 5-to komorni profil Brillant ili najnoviji profil Geneo koji omogućava uštedu i do 76 % energije. Ova stolarija je optimalan izbor kako za ivesticionu tako i za individualnu gradnju. Uz ovu stolariju možete izabrati PVC roletnu, podprozorske daske, komarnike, venecijanere ... Brza isporuka i laka montaža.
  • GEALAN PVC stolarija ( prozori, balkonska vrata, svetlarnic, klizne stenke ...) se radi po Vašoj meri. U ponudi je 6-to komorni profili u više boja, ali i u opcijama sa akrilnim premazima (otporni na mehaničke uticaje) ili u dekoru drveta po vašoj želji. Za zehtevniju PVC stolariju nemački proizvođač ima sva rešenja. Uz ovu stolariju možete izabrati PVC roletnu, podprozorske daske, komarnike, venecijanere ... Brza isporuka i laka montaža.
  • U asortimanu ulaznih i sigurnosnih vrata imate veliku ponudu uvoznih vrata u standardnim dimenzijama kao i veliku ponudu vrata koja mogu biti izrađena od materijala po Vašoj želji (drvo, Alu, PVC) u dimenzijama po Vašoj meri.
  • U asortimanu unutrašnje stolarije možete naći veliki izbor sobnih vrata (punog krila i ostakljena, furnirana, sa dekor folijom, CraftMaster krilo, kantovana, sa običnim ili brodskim šarkama, sa širinama štoka 10-30 cm...) više domaćih i stranih proizvođača.


Za ljubitelje krovnih prozora u ponudi su proizvodi renomiranog proizvođača VELUX sa svom pratećom opremom (venecijaneri, zavese, opšivke...) .

Naravno, u All4Home salonima se podrazumeva da ćete uz NAJVEĆI ASORTIMAN dobiti i prave informacije, povoljne cene, mogućnost plaćanja na rate, brze isporuke na adresu, organizovanu montažu, stalne akcije...

Sigurni smo da sve ovo salone All4Home čini vašim prvim i pravim izborom za kupovinu stolarije i udobnost u vašem domu uz maksimalno iskorićenje toplotne energije !!!