Segmentna garažna vrata
zlatni hrast - Stolarija

Segmentna garažna vrata<br>zlatni hrast

Cena : 90,000.00
brend:Hormann

Opis:
Skladan utisak Skladan utisak vrata nastaje pomoću mnogo malih detalja. Na primer pomoću bočnog rama, koji su kod Hörmann-a standardno istog izgleda sa segmentnim vratima sa belom Woodgrain površinom. Za vrata u boji i vrata sa Silkgrain® ili Decograin® površinom dobijate opcionalno odgovarajuću masku okova u površini i boji krila vrata. Maska iznad vrata je uvek istog izgleda kao što su vrata. Tu je sve usklađeno.

Umirujuće bezbedni pomoću automatskog zaključavanja
Neželjeni gosti nemaju nikakve šanse. Ako su garažna vrata zatvorena, onda se zaštita od podizanja automatski uglavljuje u graničnik vođice i time su vrata odmah čvrsto zaključana i zaštićena protiv podizanja. Ovo je potpuno mehanički proces i zbog toga je delotvoran čak i kod nestanka struje.

Dugotrajna zaštita otporna na vremenske uticaje
Plastično stopalo rama dugotrajno štiti Vaša vrata od mogućih oštećenja prouzrokovanih rđom, posebno kod novih garaža. Stopa rama obuhvata celokupni deo rama koji je izložen opasnosti rđanja. Samo to je delotvorna dugoročna zaštita. Donja dihtung guma krila vrata i stopa zajedno grade skladnu celinu.

Dodajte detalje pomoću DURATEC® ostakljenja
Pomoću ostakljenja dizajnirate svoja garažna vrata individualno, usklađeno sa prozorima, vratima i arhitekturom svoje kuće.
DURATEC® plastično ostakljenje kod Hörmann segmentnih vrata je izuzetno otporno sa spoljne strane i trajno zadržava svoju prozirnost i nakon višestrukih čišćenja i jakog opterećenja.

Pešačka vrata bez praga
Male stvari čine velike prednosti : na primer kada biste mogli da izvezete biciklu iz garaže bez otvaranja celih garažnih vrata. Brzo ćete otkriti udobnost pešačkih vrata - pogotovo kada nema praga. Hörmann pešačka vrata sa pragom od plemenitog čelika, koji je u sredini 10 mm a na ivicama 5 mm, smanjuje rizik od saplitanja i olakšava prelazak sa točkovima.

CENE AKCIJSKIH DIMENZIJA :
Segmentna garažna vrata (sa motorom) 2500 x 2125 mm 90,000 din
Segmentna garažna vrata (sa motorom) 2500 x 2250 mm 90,000 din
Segmentna garažna vrata (sa motorom) 2750 x 2125 mm 103,750 din
Segmentna garažna vrata (sa motorom) 2750 x 2225 mm 103,750 din
Segmentna garažna vrata (sa motorom) 3000 x 2125 mm 110,000 din
Segmentna garažna vrata (sa motorom) 3000 x 2250 mm 110,000 din

(cene za vrata po Vašoj meri možete dobiti u salonu All4Home Petlovo brdo)

Sve cene na sajtu www.all4home.rs se odnose na same proizvode, bez ugradnje - za cene ugradnje pogledajte 'Preporučeni cenovnik ugradnje i servisiranja'
Isporuka je moguća u skladu sa 'Opštim uslovima kupovine'